Érdeklődés

Ha jelentkezni szeretnél a Klánba, itt teheted meg.

Moderátor: Elöljárók

Érdeklődés

HozzászólásSzerző: Gazsy Dátum: 2018.01.02. 15:30

Sziasztok! :D
Szinte el sem hiszem,hogy újból ide írok pár sort,de a Mostanában el kezdtem gondolkodni a visszatérésemen,és felmerült pár kérdés,amit mindenképp szeretnék feltenni.
Első,és a legfontosabb,hogy HA visszatérek a játékba lenne-e lehetőségem a klánhoz is visszatérni, csatlakozni. Ez számomra igen fontos kérdés,mert az 5-6éves pályafutásom alatt ,mig játszottam a wow-al igen jól éreztem magam a klánban,és ez ugye Nekem szinte elengedhetetlen feltétele a játéknak.

2. még nem néztem utána ,de gondoltam sok időt megspórolok,ha megkérdezem olyanoktól akik már végig járták ezt az utat.
Mi a menete és költsége a jelenlegi játék szint eléréséhez?
Ha jól láttam akkor a Legion kiegészítő van jelenleg ,de ha jol gondolom,akkor volt elötte is egy kiegészítő ami nekem nincs meg. Érdekelne ,hogy akkor meg kell-e vennem az előző kieget is? vagy elég a teljes eléréshez az utolsót megvenni.
Én a Mists of Pandaria részeknél fejeztem be a játékot.

Köszönöm. ;)
Avatar
Gazsy
hajdani Klántag
Hozzászólások: 214
Csatlakozott: 2010.09.26. 19:55
Tartózkodási hely: Kaposvár

Re: Érdeklődés

HozzászólásSzerző: Attreus Dátum: 2018.01.02. 21:09

Üdv.
A 2. kérdésre tudok válaszolni. Jelenleg a kiegészítők elérhetősége az a struktúrát követi, hogy van az aktuális endgame-t tartalmazó kiegészítő (jelenleg Legion), amit meg kell venni, s minden előző kiegészítőt tartalmaz az alapjáték. Amennyire rémlik új kiegészítő megjelenésével egy ideig még külön él a régi és az új kieg. mint megvásárlandó termék, de hamar beolvasztják az előzőt az alapjátékba.

Ez tehát azt jelenti számodra, mivel korábban már megvetted az alapjátékot, ha visszatérnél, lvl100-ig (a Legion kezdetéig) tudsz játszani alapértelmezetten, utána további fejlődéshez (lvl110-ig) szükséges a Legion, valamint a fejlődés és játék idejére aktív feltöltés. Ja és a Legion mellé jár 1db instant karakter-szintezés level 100-ra, amit teljesen új vagy már meglévő karakterre ellőhetsz.
Avatar
Attreus
Lovag
Hozzászólások: 481
Csatlakozott: 2010.11.15. 16:07

Re: Érdeklődés

HozzászólásSzerző: Gazsy Dátum: 2018.01.03. 09:37

köszi Attreus.
Avatar
Gazsy
hajdani Klántag
Hozzászólások: 214
Csatlakozott: 2010.09.26. 19:55
Tartózkodási hely: Kaposvár


Vissza: JELENTKEZÉS A KLÁNBA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég

cron