Zuzup - Prot Paladin

Ha jelentkezni szeretnél a Klánba, itt teheted meg.

Moderátor: Elöljárók

Zuzup - Prot Paladin

HozzászólásSzerző: Zuzup Dátum: 2018.01.16. 16:03

Üdv régi klánom!

Szeretnék ismét csatlakozni régi kedvenc WoW-os helyemhez, az OoW-hez.
Valamikor még 2005 év vége környékén csatlakoztam el?ször az Order of Watchershez, akkoriban még rogue class-al játszottam, s sok-sok sikert éltünk meg vanillában és az els? kiegészít? elején is.

A jó pár éves WoW-ozásom során megfordultam több klánban is, voltak gyengébbek mert akkoriban úgy kívántam s akadtak realm firstek is, de igazából egyik helyen se éreztem otthon magam, csak ebben a környezetben, s mivel Chidorival régi OoW-s cimborámmal ismét elkezdtem játszani, ezért döntöttem úgy, hogy visszatérnék szívesen arra a helyre, amely id?szakra legszívesebben emlékszem vissza.

Eddig tankoltam, healaltem meg dps-eltem raideléseim során, pontosabban;
Rogue lvl60 content
Hunter lvl60-80 content
Warrior Tank lvl90 content
Druid Tank + Heal lvl80, 85, 90 content
Paladin Tank + Heal lvl90 content

Szóval volt már minden, de ebben a kiegészít?ben tankként érzem kompetensen magam, healem sok kívánságot hagy maga után.
Idén leszek 32 éves, diplomás emberként sokkal szociálisabb és empatikusabb lettem, ha már a fiatalság elmúlik, legalább eme tulajdonságaim virágoztak az elmúlt években.

A paladinom gearjét úgy érdemes kritizálni, hogy múlt héten kezdtem újra játszani.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/chara ... digitality

Mély és világmegváltó terveim nincsenek a játékkal kapcsolatban, szimplán abban a közösségben szeretném jól érezni magam, melyre mindig pozitívan emlékszem vissza. Ha véletlenül valamikor jut mostani kontentben raid hely gearemnek megfelel?en, akkor azzal élek, ha nem, nem fogok sírva fakadni és Pionak panaszkodni, hogy nem szeretnek. :lol:
Már eléggé elszoktam attól, hogy normális jelentkezést írjak mindenféle sablon hiányában, de azért bízom benne, hogy pozitív elbírálásban részesül egy régi tag jelentkezése.

Puszi,
ytilatigiD
Avatar
Zuzup
Klántag
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: 2008.11.04. 19:43

Vissza: JELENTKEZÉS A KLÁNBA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég