Márilya RELOADED

Ha jelentkezni szeretnél a Klánba, itt teheted meg.

Moderátor: Elöljárók

Márilya RELOADED

HozzászólásSzerző: Márilya Dátum: 2017.04.07. 23:07

Hali!
Megint én, a kicsi gnóm pap leányka.
Nem nagyon szeretném most újra leírni a dolgokat amiket az el?z? jelentkezésemnél, mert ott elolvasható minden ami lényeges. Ez akkor elutasításra került, mert volt másik klánom ahol progresseltem, és ez ütközött a szabályzatotokkal.
Pió a válaszában írta, hogy ha változik a helyzet, próbáljam meg újra, ha még mindig úgy gondolom hogy csatlakozni szeretnék. Változott a helyzet: a klánnak vége lett. Elég hirtelen történt, de szinte rögtön az jutott az eszembe, hogy akkor nekem ez ennyi, nem keresek másik progress klánt, nem er?ltetem nagyobb szinten a játszást, és hogy ti pont azt nyújtjátok ami nekem most kell. Nehéz döntés volt, napokig gondolkodtam rajta, hogy biztos ezt akarom-e, de úgy érzem ez a legjobb választás mind rövid, mind hosszútávon.
Pióval már sikerült beszélnem "pár szót", hogy mégis mik az elképzelések, hogy mennek nálatok a dolgok, stb. Említette, hogy hibrid classként nagyobb esélyem van ha dps/heal-nek jelentkezek, nem csak dps-nek. A disc pap nekem elég szimpatikus, és öltem is bele egy kis id?t, úgyhogy ez nem probléma számomra. Ha a helyzet úgy kívánja akkor pumpálom a healt amennyire tudom.
Nem nagyon jut eszembe most több dolog, lehet nem este, álmosan kellett volna megírnom ezt, hanem még valamikor amikor észnél voltam, de szerintem benne van minden.
Várom válaszotokat, remélem pozitív elbírálásban lesz részem ezúttal :D

Üdvözlettel: Nathun
Avatar
Márilya
Klántag
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2017.02.09. 18:30

Re: Márilya RELOADED

HozzászólásSzerző: Pio Dátum: 2017.04.08. 09:00

Ahogy azt tegnap is átbeszéltük, részemr?l rendben van a dolog. A feltételeket/helyzetet elég alaposan átbeszéltük, ha nem lesz senkinek ellenvetése, akkor felvennélek.
Weaponizing demons for a brighter tomorrow.
Avatar
Pio
A Fény lovagja
Hozzászólások: 9090
Csatlakozott: 2008.01.17. 23:32

Re: Márilya RELOADED

HozzászólásSzerző: Pio Dátum: 2017.04.14. 07:26

Légyszíves írj majd rám, ha online látsz.
Weaponizing demons for a brighter tomorrow.
Avatar
Pio
A Fény lovagja
Hozzászólások: 9090
Csatlakozott: 2008.01.17. 23:32


Vissza: JELENTKEZÉS A KLÁNBA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron