Tudom, hogy a felvétel szünetel, de én nem is a raid tier-be szeretnék bekerülni, hanem a social részbe (ha egyáltalán van ilyen). A mostani guilden nem feltétlen alkalmas semmilyen kooperációra, jó lenne egy olyan magyar guildben lenni, ahol legalább két értelmes sor lehet olvasni chat-en.
A játékbeli karakteremről:
Armory Link
A Bétában kezdtem még anno, azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszottam, a munka és az élete miatt, egy ideje már nem tudok és nem is nagyon akarok end game progress-elni, sokkal inkább a social rész érdekel, illetve a játék economy része, mostanság úgy gondolok inkább a wow-ra, mint egy jó hobbira, amivel el tudom ütni azt a kevéske szabadidőmet.
Ahogy fent is írtam a raid progress nem feltétlen izgat, sokkal inkább mythic dungeon rész, ami miatt szeretek mostanság játszani, jelenleg M+ 7-en járok, ebben szeretnék fejlőid igazából.
A Panda alatt nem sokat játszottam, WOD alatt eléggé casual játékos voltam, viszont a Legion visszahozta számomra a LK hangulatot és egy kicsit a medicore progress érzést is. Igazából mindenre nyitott vagyok a játékon belül, szívesen bemegyek pár boss-ra is, illetve elvagyok low lvl dungeon-ben is, szóval majdnem minden mókában benne vagyok.
Szinte minden nap aktív vagyok legalább 1-2-3-sok órára, a taktikák nagy részét ismerem, mikrofonom is van, az addonok is a helyükön, ha bármi egyéb dologra szükség lenne, azt valószínűleg be tudom szerezni vagy meg tudom tanulni.

Az IRL magamról:
Balázsnak hívnak, 27 éves vagyok, Budapesten lakom, jelenleg egy reklámügynökségnél dolgozom, a szabadidőmet, vagy otthon játékkal töltöm, vagy valahol mászkálok a barátaimmal, ezenfelül sok minden szeretek csinálni, főként a kreatív dolgok érdekelnek, ezzel együtt a rajzolás és a digitális grafika (viszonylag sokáig grafikusként dolgoztam). Röviden ennyit tudok magmaról írni, ami fontos lehet.
Ha esetleg valakit érdekelne még valami nyugodtan írjon, szívesen válaszolok minden normális kérdésre.

Előre is nagyon köszönök mindent!
Üdv,
erdeirem
meriedre