Petinek hívnak, 25 éves, 2006 óta játszom wow-val kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Egy kellemes hangulatú társaságot keresek, akikkel eltölthetem azt a pár órát naponta a játékban, ami belefér nekem munka és barátnő mellett.
Anno Xavius szerveren kezdtem játszani alli oldalon a Cold Rage (később Smashing idea) nevű guildben, néhányan közületek elképzelhető, hogy tagja volt, vagy hallott róla, mert sokan migráltak el közülük Ragnára.
Én 2008-ban rerolloltam Bloodscalp hordába és egészen WOD-ig ott voltam, habár az utóbbi két kiegészítőben már csak pár hónapot játszottam összesen társaság híján. Mivel a szívem mélyén mindig is allisnak éreztem magam és a hordás barátaim abbahagyták a játékot, úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam újra alliban és keresek egy jó guildet, akikkel a játék bármely aspektusában szívesen játszanék együtt. Weboldalatokat, fórumotokat olvasgatva abszolút az jött le nekem, hogy nálatok a jó hangulatú társaság a legfontosabb és ennek fenntartásáért komoly erőfeszítéseket is tesztek. Nekem ez rendkívül szimpatikus és a legfontosabb is, mert az utóbbi években pont a jó társaság hiányzott számomra a gameplayből.
A gameplayt más oldalról tekintve egyaránt érdekel a casual raidelés és pvp (főleg rbg, arénát nem szeretem annyira), de legjobban talán a world eventeket élvezem, mind pvp és pve szempontjából.
A karim jelenleg még csak 106-os szintű (tegnap vettem csak meg a Legiont

Személyes találkozókra, sörözésre, kajálásra is szívesen eljárok Budapesten, ha esetleg szoktatok ilyesmiket szervezni

Hirtelen ennyi jutott most eszembe magamról, ha bármi kérdésetek van írjatok és igyekszem válaszolni.
eyedlaremE