Palindor LVL 100 Human Holy Paladin

Ha jelentkezni szeretnél a Klánba, itt teheted meg.

Moderátor: Elöljárók

Palindor LVL 100 Human Holy Paladin

HozzászólásSzerző: Palindor Dátum: 2016.08.16. 09:14

Sziasztok. Holes László vagyok. 37 éves pesti gamer.
A játékkal még a wotlk idején ismerkedtem meg és nagyon sokáig az Arathoron játszottam. Voltam dkval tank valamint holy palával healer a Lichkinges időkben. Catában inkább healeltem, de a végén váltottam hunterre. Ezután jött egy kis szünet. Kb fél év és Pandába már mint hunter tértem vissza. Aztán egy angol klánban versengtem mint dk, mivel nekik a dk kellett. De wodot megint hunterként kezdtem. Aztán megismertem pár jó embert ragnán és ott boostoltam egy holy palát amivel azóta is játszom. Kivéve a pvp mert az azóta is a dkval űzöm. Amint látjátok sok karaktert megismertem és megszerettem. Volt ahol kényszerből váltottam és tanultam ki. Ilyen a sh papom amit wod elején csináltam. Persze azzal is jól helyt tudok állni. Azért jelentkeztem hozzátok mert már régóta nézegettem a honlapotokat, illetve mert Keira is nálatok van és őnála érdeklődtem elsőnek a tgfről.
Amennyiben az jó a palámmal jelentkeznék akár retrinek is. De amennyiben valamelyik másik karakteremmel lenne szükség arra is szívesen váltok. Szeretnék egy jó csapatba tartozni és hasznos tagja lenni a klánnak.
Magamról még annyit, hogy egy futárcégnél vagyok ügyfélszolgálatos. Hobbim a zenehallgatás. Kb minden amit a rádiók is előszerettél játszanak, valamit a filmek azon belül is a Marvel filmek. Mivel gyerekként a Marvel képregényeken nőttem fel. És igen nekem is van 3 macskám. Bár abból csak 2 az aki nekem engedelmeskedik. :)
Köszönöm szépen a figyelmet.
UI.: Feleségemmel Árnikával közösen jelentkeznék a klánba. Ő is megírja a maga jelentkezését.

Rodnilap
Avatar
Palindor
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016.08.15. 23:04

Re: Palindor LVL 100 Human Holy Paladin

HozzászólásSzerző: Pio Dátum: 2016.08.17. 07:46

Sziasztok!

Itt reagálok mindkettőtötök jelentkezésére, ha nem gond.
Klántagok barátait mindig szívesen látjuk a társaságban, viszont az a probléma, hogy ha jól értem mindketten raidelni szeretnétek, arra viszont most semmiképp nem veszünk fel senkit.
Már most 39 ember iratkozott fel az első raidtierünkre, ami rengeteg.
Ez persze időve, a tier előrehaladtával mérséklődni fog, a következő tierre pedig nyilván kevesebben leszünk, de rövidtávon nem tudok olyat ígérni, hogy a raidelő csapat részeivé válhattok. Nem Veletek van a gond, hanem tényleg az a helyzet, hogy rengetegen vagyunk.

Néha szoktak lenni hétvégi altos raidjeink, de ezzel gondolom nem elégednétek meg, illetve nem is biztos, hogy lesznek, az előző kiegben például alig-alig voltak.

Sajnos ez most a helyzet, szóval jelenleg nem tudunk semmi mást kínálni egyszerű klántagságon felül.

Üdv:
Pio
Weaponizing demons for a brighter tomorrow.
Avatar
Pio
A Fény lovagja
Hozzászólások: 9080
Csatlakozott: 2008.01.17. 23:32

Re: Palindor LVL 100 Human Holy Paladin

HozzászólásSzerző: Palindor Dátum: 2016.08.17. 08:39

Sziasztok!

Köszönjük szépen a figyelmet és a legkorrektebb választ. :) Nagyon sok sikert kívánunk nektek a továbbiakban mind ingame mind irl.
Remélem azért majd ingame egymásra köszönünk. :D
Avatar
Palindor
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2016.08.15. 23:04


Vissza: JELENTKEZÉS A KLÁNBA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 3 vendég

cron