Szerző: shadowrich Dátum: 2016.06.13. 09:19
Sziasztok !
Átolvastam, a többiek jelentkezését.Majd rájöttem ,nagyon keveset írtam magamról.Szeretném pár szóval kibővíteni. B Richárd vagyok Szolnokon lakom 32 éves .Nős.2007 ben kezdtem el a warcraftal játszani egy kicsiny tört szerveren.Első karim egy night elf rugó volt,vele meg ismertem a lopakodás művészet alapjait és mint kezdő felderítő körbe bolyongtam a világot,próbáltam felfedezni megtanulni mindent amit csak lehet.Persze magányosan...Majd 2008 ban egy nagy létszámú tört szerverre kerültem ,akkori munkatársam unszolására.Természetesen a szerepjáték világából a kedvenc kasztomat a zsiványt indítottam útjára de már ember fajból.(akkoriban nagy hatással volt rám R.A. Salvatore Sötét elf regényei )Majd bekerültem,egy pve klánba és elkezdtem megismerkedni a raidelés alapjaival.Hosszú izgalmas délutánokon, éjszakákon keresztül.Teltek az évek ,elkezdtem komolyabban arénázgatni kisebb sikerekkel.Majd rájöttem,hogy tanulmányoznom kellene,a többi kasztot is ,hogy még jobb lehessek szeretett kasztommal.Így szinte minden kasztot felhúztam az adott content adott szintjére.Pve gearelésükkel nem igazán foglalkoztam ,leszámítva egy holy palát és egy feral tank druidát.Azt is a klán megsegítés érdekében ha valami hiányzott a csapatból.2010 ben sajnos feloszlott ez a klán és mindenki szétszéledt.Munkatársam úgy döntött eredetire megy a haverjaival (ragnaros szerver) horda oldal.A wotlk végén Cata elején én is átjöttem ,barátaim unszolására először lettem hordás...Nagyon jó volt az eredeti szerveres hangulat de a hordát valahogy sosem szerettem ,sőt és egyszerüen nem tudtam bele élni magam a játékba úgy mint régen.Közben a családunkban tragédia történt egy időre abba hagytam a játékot és eldöntöttem,hogy ha egyszer újra játszom soha többet horda.Fél év múlva ismét a tört szerveren nyomtam de már magányosan a régi rugómmal acsizgattam arénázgattam főleg.Majd egy nagyon jó régi barátommal megalapítottunk egy role playing jellegű klánt ,amolyan bérgyilkos jellegű klánt ahol ,world eventeket csinálgattunk,segítettük a klánon kívüli fejlődős karikat.közös bgk stb.Sajnos egyre több konfliktus alakult ki a klánba,egyre több nem oda valo személy került be,ami széthúzásokat ,viszályokat eredményezett.Így kiléptem ebből a klánból és átáltam, az adott szerver egyik legjobb leg össze hangoltabb pvp klánjába.Ahol közös bgk,world pvpk,arénás eventek ,duel eventek,heti kvízek programok szinesítették napjainkat.Nagyon jó kis csapat volt,de sajnos ez is egyre jobban elavult,a klán cseten nem volt már közös téma,a régi tagok eredetizni mentek,és egyre keveseben vettek részt a közös eventekben.Közben a ragnán már javába a panda vége közeledett és jött a WoD ,úgy döntöttem itt az ideje vissza térni de isten ments a hordától.Mintha a sors is igy akarta volna az előző acomnak se a jelszavát nem tudtam se a hozzá tartozó emailt:D Így újra beszereztem mindent és kezdődött a kaland. Megcsináltam Ravenrych nevű rougemat és fejlődgettem játszogattam,a Saggitus Hungarorum klánba.Ahol jó ha 2 nap egyszer megszólalt valaki:d Persze köszönni sem igazán tudnak az ottani játékosok ami nem igazán tetszett.Wod 2ik contentig játszottam.Majd kikerültem Ausztriába melozni és amíg az életem nem állt helyre ,addig ismét kicsit abba kellett hagynom a játékot.Azóta már beszereztem egy laptopot igy ha oda kint vagyok a melón kívül nincs más akadálya a játéknak. Mint a bevezető bemutatkozóban írtam,nem az a rekord döntögetős játékos vagyok.Sokkal közelebb áll a szívemhez a szerepjáték jellegű causal warcraft.Úgy érzem végre megtalálnám azokat a dolgokat Nállatok amit évek óta kerestem a warcraft világában.Egy kellemes baráti hangulatú csapatot,rengeteg új kihívást,kalandot. Köszi
"Arrghh érzem a vér szagot ...Arrghhh jó vadászatot "