Brynden, the black fish

Ha jelentkezni szeretnél a Klánba, itt teheted meg.

Moderátor: Elöljárók

Brynden, the black fish

HozzászólásSzerző: Brynden Dátum: 2016.04.29. 22:58

Sziasztok!

Rákó Norbert vagyok, 25 éves. Idén lesz 10 éve, hogy egy régi jó barátom megörökölt accountjával megtettem első lépéseimet Azeroth világában. Vanília alatt egy Thorry nevű night elf Hunterrel pusztítottam a yetiket Winterspringben, majd a Dark Portal megnyílását követően Hellfire Peninsula outdoor pvp meccsei során megelégeltem a shadowpriestekkel szembeni tehetetlenséget és elhatároztam, hogy áttérek én is a sötét oldalra.

Dagi nevű törp papommal egészen Black Temple Ilidian (server second) killig küzdöttem magam, mint top dps és a healerek két lábon járó mana potija (jó öreg vampiric touch 8-) ). A sors iróniája, hogy olyakor-olykor pont egy hunter előzött meg. :)

Black temple után már demotivált lettem, majd az accountomat kis túlzással barátnőre cseréltem.

Röpke fél évig tartott mire ráeszméltem mekkora hibát követtem el és első dolgom a media marktba vezetett. Northrendet már újdonsült accountom első karakterével, egy feral druiddal hódítottam meg:
http://eu.battle.net/wow/en/character/b ... ito/simple
Naxxramast végigtankoltam, mind 10 majd később 25 fősben is. Ulduar világa már nem igazán nyerte el a tetszésem, viszont annál nagyobb kedvet kaptam elemental shamanként megtanulni, hogyan állíthatom szolgálatomba a négy elem mindegyikét.
http://eu.battle.net/wow/en/character/b ... emy/simple
Azemy megmérettette magát a lovagok viadalán, majd miután sikerrel letette a rovarölő vizsgát és levakarta a talpáról Anub'arak maradványait; figyelmét Icecrown citadell felé fordította. Sajnos az akkori guildemnek a 25-ös Sindragosa már nagy falat volt, így a Lich King killt és a "hunterek legendás íjját" csak az ún. Anyu által felvett videón keresztül tapasztalhattam meg.

Ezt követően ismerőseim unszolására otthagytam a Bloodscalp szervert és Ragnaroson kezdtem új életet.

Itt egy régi vágyamat sikerült megélnem, miszerint páncélt öltve a fény lovagjaként vettem fel a harcot Deathwing hordáival szemben. Ekkor, 2011.09.13-án írtam erre a fórumra első jelentkezésemet. Veletek léptem be elsők között Pandaria világába ahol rögtön le is vadásztuk az összes utunkba kerülő rare mobot! :)
Sajnos számomra a Pandaria már közel sem okozott akkora örömet, mint a korábbi kiegészítők egyike, így fokozatosan elvesztettem a játék iránti motivációmat.
Volt még egy rövid feltámadásom, mint shadow pap
http://eu.battle.net/wow/en/character/r ... erg/simple
de sajnos már ez se okozott olyan örömöt számomra, mint anno az outland kopár vidékein való barangolás.

Ezt követően jobb elfoglaltság híján kénytelen voltam elvégezni az egyetemet és diplomát szeretem, mint gépészmérnök. Jelenleg autóipari szoftware tesztmérnökként dolgozom Budapesten.

Már jó ideje gondolkodtam, hogy visszatérek, de csak mostanra tudtam végleg rászánni magam. Jelenleg csak itt tudnám elképzelni a folytatást ezért bízom a pozitív végeredményben. :)

Jelenleg az alábbi két karakterrel tervezek hosszabb távon:
http://eu.battle.net/wow/en/character/r ... den/simple
http://eu.battle.net/wow/en/character/r ... ron/simple


Üdvözlettel:

Brynden
(Black fish)(nednyrB)
Avatar
Brynden
hajdani Klántag
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.09.12. 23:19

Re: Brynden, the black fish

HozzászólásSzerző: Pio Dátum: 2016.04.30. 06:48

Óóó az a Pandaria rare vadászat mekkora fun volt. Nem is emlékszem kik voltak rajta, de tuti voltunk legalább 4-5-en. Vicces volt, hogy miközben mindenki hisztizett milyen lag van a kezdőzónában mi csak visszaírtuk, hogy nem értjük a problémát, Dread Wastes-ben minden rendben van... :D
Amúgy azon ritka esetek egyike ez, amikor valakinek a visszajelentkezése jobban sikerül, mint az eredeti, szóval írj majd rám valamikor felvételért.
Ez amúgy nem is olyan egyszerű mostanság, mivel eléggé kiegvége hangulat van és én is más is alig vagyunk online, szóval arra készülj fel, hogy legionig nem lesz túl sok esemény.
Weaponizing demons for a brighter tomorrow.
Avatar
Pio
A Fény lovagja
Hozzászólások: 9080
Csatlakozott: 2008.01.17. 23:32

Re: Brynden, the black fish

HozzászólásSzerző: Brynden Dátum: 2016.05.01. 21:20

Milyen karakterrel szoktál bent lenni? Pio-val nem láttalak a hétvégén. :(
Avatar
Brynden
hajdani Klántag
Hozzászólások: 21
Csatlakozott: 2011.09.12. 23:19

Re: Brynden, the black fish

HozzászólásSzerző: Kharadriana Dátum: 2016.05.01. 22:04

Másik jelentkezőnek hétfő este 8-at írt, szvsz tégy akkor egy próbát :D
"A hazugság olyan igazság, aminek nincsen valóságtartalma, de mondhatnám úgy is, hogy olyan valóság, ami nem az igazságon alapszik" (Dr. Mogács)
Avatar
Kharadriana
hajdani Klántag
Hozzászólások: 2565
Csatlakozott: 2010.11.02. 19:10
Tartózkodási hely: Pécs


Vissza: JELENTKEZÉS A KLÁNBA

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 7 vendég

cron