Khazaddom ajánlotta a klánt mivel ő is tag.Szerinte megéri itt lenni és csak jókat tudott mesélni.
2009-ben kezdtem el wowozni azóta volt jó pár kihagyásom.Tauri wow szerón játszottam 1-2 évet folyamatosan akkor még wotlk volt a content és 11 80-as karim volt minden kasztot sikerült megismernem.Azóta jócskán átalakultak a dolgok tudom...taurin és jöttek be updatek 85-ig fel is húztam az egyik palám,priestem majd mikor a pandária bejött 90-ig a magem.Régebben főként pvp orientált voltam BC-ben megvolt a full brutal szett.Később inkább pve lett belőle.Utoljára mikor raideltem az ICC volt,ami nem most volt.Inkább azóta kisebb hc-kat toltam.Már amikor játszottam.
Eredetin a Ragnaroson 90-es hordás ork warriorom van ezt akkor kezdtem mikor bejött a wod és nagy hatással volt rám Gromasch...csak úgy mint anno a WC 3-ban. Illetve van még egy 70-es dudum az Arathoron.
Khazaddom kérése volt,h ha majd játszok jöjjek a ragnára.Így ide is érkeztem és kezdtem egy Retri palát mert talán BC óta ez a kaszt változott a legtöbbet.
Mivel felnőtt ember vagyok én is,akinek számos más tevékenysége is akad a warcrafton kívül ezért a játék időm eléggé változatos.Tehát ha van időm játszok ha nincs nem

Most komoly elhatározásra jutottam így szeretnék egy segítőkész klán tagja lenni.
Köszönöm! Lufthgir