Larenon írta: Kellemes beszólásokat kívánok minden kedves látogatónak!

jujuj éééniiiis
Lijan nem ismerlek, de ha te is hasonló körülmények között hagytad itt az OoW-t, mert nem ment le Kalecgoss meg Brutallus, meg ilyen olyanfontos bossok, ami nélkül nem mertél az emberek szemébe nézni szégyenedben, és ezután itt még így kikéred magadnak mijazhogy egy posztfoszlányban megemlítenek egy dezertőr réteget.... és még magadra is veszed, szal tisztában vagy vele... (oké összeszedetlen, de nekem átjött) Nem tudom, a mi tagjaink közül hányan látogatják régi klánjuk fórumát rendszeresen, miután a jogainkat elvették, és belső fórumon szereplő dolgokra reagálnak, ami ráadásul tök általánosságról szól.
De amúgy aki klánt vált CSAKIS loot/proggress miatt teszi (vagy kirúgják), ezt ha felhozzák amin utána felháborodnak emberek = képmutatás.
Aki magára veszi, megérdemli. Read below:
De mivel az a topic címe h beszólok az OoWnek, nézzük, megspórolok pár embernek egy kis gépelést:
Enokh! te egy olyan vagy, h minden magyar klán szid a ragnán, szal én is utállak jó? meg amúgyis lootbics vagy, meg ez a szó amúgyis divatos, jah és amúgy sincs olyan h legimbább sámán, mert csak én vagyok
Mumi! tetete iszákos, meg sok a dkp-d is
Aprodité! te KLIKK
Odi! mindenki tudja úgyis, hogy azt a bosst öljük csak amiből neked is kell loot, hát tudd meg egész wowtársadalom csak azért öl bosst mert kell belőle loot, szal Te kifejezetten olyan vagy
Larenon! most ijedj meg: HEIGAN!! ugye érzed a megvetésem?
Shriekers! rólad most nem tudok semmit, egy admin ollózzon ide be valami vérigsértőt, hogy sírva szaladhasson piszológushoz
Sheviar! te meg meg sem szólalsz ventrin, szal eléggé gáz már
Lasko! maraggyámá még mindig kék fegyód van? nemigaz h nem tudnál már craftolni egy rendeset, tisztagáz
Necro! te a CL-em, vagy szal megmenekülsz
Fenixyan! nincs is olyan h tank pala mitgondolszmár kek lol lol L2aggro
Gabrus! ha megöl boss, az csakis a Te hibád, jobb ha hozzászoksz
és most képzeljétek ezt el ABC sorrendben, mert nem akarom senkinsek sem az érzéseit most épp kímélni
(senkit nem akartam megbántani csak Afrót)
De most komolyan demoteoljátok már Enokhot... titokban ugyanúgy offi lenne, csak senki nem csesztetné az officereket, mert Enokh nem lenne az. Mennyi kíntól meg olvasástól menekülnétek meg...
Ui.: újpostra: nyilvános fórumon szidalmazni megalázni nemgyerebe, ha valóban Enokhal van gondod, intézd PMben.