morde írta:Nah megcsináltam amit mondtál de még mindíg nem jó :S amúgy nem is maga az msn program érdekel mert azt már leszedtem külnön hanem a levelező program ami van mellete (Mail).
A ''Segítség ezzel kapcsolatban'' ezt a linket dobja fel. Hát itt nemkaptam túl nagy segítséget, megcsináltam mindent amit leírnak XP-n és Vista-n is, de semmi.
morde írta:Jó az is de http alapó levelezést nem támogatja (hotmail stb...), pont ami kéne.
Bazo írta:Biost is megnézem, de akkor meg miért látná mind a négyet ha le lenne biosból korlátozva?
Installed 4 giga (usable 3)
Amúgy XP is hármat tud használni, de azt tudjuk miért.
Tölgypajzsos írta:Bazo, nem tudom hány bites oprendszered van, de ha 32, akkor nem fog tudni kezelni 4 GB RAMot, hiába cserélgeted. Velem is ez van. MS fórumon azt tanácsolják (memory remaping mellett), hogy vegyünk 64 bites rendszert. Azt viszont nem értem, hogy a BIOS miért csak 3at lát... talán az alaplap is 32 bites?... lusta vagyok kigooglezni.
Bazo írta:...feltettem a Windows 7 pre RC 64 bites változatát...
Tölgypajzsos írta:Ui.:
A vicc, ami nem is vicces annyira, hogy nekem laptopom van, amely 64 bites arhitektura, viszont gyárilag adtak mellé egy 32 bites Vistát, amit nem akarok lecserélni nem jogtisztára, ill. megvenni sem akarom.
Viszont annó a májkroszoftnál ingyen lehetett cserélni 32 bites oprendszert 64esre, esetleg érdemes ennek utánajárni, ha zavar a dolog.
Tölgypajzsos írta:És bocs, nem olvastam visszafelé, és úgy tűnik kicsit sikerült belekontárkodnom.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég
Szponzorok: Soloriens, Neilaeht, Killigraphy, Larenon, Pio, Deathlovag, Gyerob, Gandorio, Rocklady, Nightcut,
Preecher, Hátszél, Alona, Khazaddoom, Galia, Serbi, Anirath, Bushwookie, Necro, Dzshána