Amúgy mivel nem tudok odaállni mindenkihez egyesével és figyelni, hogy csak saját kútfőből tippeljen ezért értelemszerűen ér bármit/bárkit használni segítségül (kivéve engem

Unclejohn írta:Jah, bocs, nekem most esik le, hogy ezek szerint csak én játszottam úgy, amit felismertem arra küldtem megfejtést amit nem azzal így jártam? Ti meg itt szénné guglizzátok az egész játékot, úgy könnyű, nem kell hozzá semmi csak időben észrevenni ha van új feladvány meg rászánni egy kis időt.
Unclejohn írta:ezek szerint csak én játszottam úgy, amit felismertem arra küldtem megfejtést amit nem azzal így jártam
preecher írta:az oscar és a statue kulcsszavakkal nem jutottam előrébb
Pio írta:Alona, ... nehezen hiszem el, hogy ... egyet se láttál és ... segítség nélkül mégis ... mindent megfejtesz ...
Hraesvelgr írta:Pedig valóban különleges képessége van bármit megtalálni az interneten a legkisebb infó alapján isGyakran szoktam hozzá segítségért fordulni, ha meg kell találni valamit a neten.
Pio írta:Közben meglett a harmadik megfejtés is, úgyhogy nem lesz több segítség.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 1 vendég
Szponzorok: Soloriens, Neilaeht, Killigraphy, Larenon, Pio, Deathlovag, Gyerob, Gandorio, Rocklady, Nightcut,
Preecher, Hátszél, Alona, Khazaddoom, Galia, Serbi, Anirath, Bushwookie, Necro, Dzshána